Wat het DFM-rapport zou moeten bevatten.

May 20, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Wat het DFM-rapport zou moeten bevatten.

De kwaliteit van plastic vormen beïnvloedt ook de kosten van plastic vormen. Om goede plastic vormen te maken, DFM-is maken zeer belangrijk. Uiterste datum, beschreven wij de inhoud van het DFM-rapport van plastic vormen, dat slechts een deel van het is. Daarna, zal FORWA twee punten blijven toevoegen:

1. De het uitwerpen methode, uitwerpend positie, die lijnpositie, wanverhoudingsvereisten, verschijningsvereisten, zou evenals de gravureinformatie van de plastic delen scheiden in het DFM-rapport moeten worden naar voren gebracht.

2. Hoewel de plastic vorm DFM heeft, echter, is geen mens op elk moment wijs. Daarom in het DFM-rapport, zou er een plan voor onzekere inhoud moeten zijn. Meer gedetailleerd de DFM-inhoud van de plastic vorm, de meer te overwegen factoren, zal de verdere verwerking, de verandering eenvoudiger zijn nadat de testvorm kan zijn minder. Tijdens het maken van DFM, zal de frequentie van interactie met de klanten zeer hoog zijn. Daarom is het proces om DFM te maken ook een proces om de vraag van klanten naar producten te begrijpen, om vermijden lopend tegenovergesteld aan de eisen van klanten en belangrijk tot de klachten van klanten. Verlies zelfs het vertrouwen van klanten.