Images
  • FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn
  • FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn
  • FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn
  • FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn
  • FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn
  • FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn
lopende band

Vermogen voor de geïntegreerde dienst
Wij zijn een team van eerste productieplaatsen, dat het gehele project, met inbegrip van ontwerp, het bewerken, productie, druk, assemblage kan behandelen, pakket, die regeling verschepen. Het is niet alleen voor metaalvervaardiging, maar ook voor injectie het vormen, zelfs de combinatie.
Wij hebben een op de markt brengend team dat voor de markt vrij gevoelig is. Dan kunnen wij snelle reactie op markteisen en schommelingen op tijd geven.
Onze verscheidenheid van de diensten kan uw administratie en administratieve lading en verkopersprogramma's verminderen.

Gevorderde faciliteiten en bekwaam personeel

Zijnd de beroeps in deze lijn met adequaat fonds, hebben wij diverse geavanceerde faciliteiten binnenshuis de meesten van hen uit Japan, Duitsland, en de V.S. worden ingevoerd.
om elk van ons personeel stabiel en goed opgeleid te houden om te zijn, wijden wij een partij in opleiding en onderwijs, vooral voor de ingenieurs en de technici. Daarom zijn allemaal altijd bekwaam in het in werking stellen van de bijgewerkte die machines door het bedrijf worden geïntroduceerd.

Efficiënte organisatie
De „kwaliteit eerst, Levering op tijd, Perfect na de dienst“ is ons principe in transactie. Ons uniek „vervaardiging en van de kostencontrole systeem“ helpt ons de de dienstprocedures coördineren. Het is goed voor het instrument van van de „ontwerp voor vervaardiging“ oplossing en besparing geld voor de klant. Bovendien, EDI-helpt de handelsoplossing ons overtollige administratie van de hand doen en efficiency van transactie verbeteren, die onze geld en tijd, dientengevolge, sparen uw tijd en productkosten zal besparen.

Vermogenslijst

De Forwavorm kan de volledige waaier van de dienst van, plastic deel aan druk aanbieden, assemblage, pakket, en het verschepen regeling vorm die maken vormen ontwerpen.

FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn 0

OEM / ODM

 

om groeiende eisen van de klant tevreden te stellen, hebben wij onze productielijn bevorderd en wereldwijd de orden waarvan tegelijkertijd behandel. Samen met de uitbreiding van de productielijn, zijn veel geavanceerd materiaal geïntroduceerd in onze fabriek, die onze productiecapaciteit grotendeels heeft verbeterd.
FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn 0
In de workshop, onze bekwame arbeiders door geavanceerd materiaal met stabiele techniek werken om de klant te verstrekken de hoogte - kwaliteitsproducten. Onze ervaren productieingenieurs en QC ingenieurs zullen samen met arbeiders in de productielijn werken om de technologiesectie te maken en de problemen op te lossen die tijdens de productie worden ontmoet. Wij voeren ISO9001 uit: de kwaliteits controlerend systeem van 2000 in de productie. In ons bedrijf, weet iedereen dat zij aan de kwaliteit en de klant verantwoordelijk zijn. Wij zijn trots van dat wij de klanten goede kwaliteitsproduct kunnen altijd aanbieden dat de strikte tolerantie en de esthetische eisen van de klanten kan ontmoeten. En wij zullen dit soort verantwoordelijke betekenis in mening blijven houden om onze klanten voor hun elke orde te dienen, en alle goederen te waarborgen die zij beantwoorden aan norm hebben ontvangen. FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn 1
FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn 2
Onze productielijn is altijd klaar om uw eisen met hoogte te vervullen - kwaliteitsproducten en de geschikte dienst.
FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn 3

Projectleiding en technieksterkte

Aropt integreerde ERP systeem om het gehele proces voor een project van citaat, ontwerp, vervaardiging, test, productie en levering te plannen en te controleren.

 

forwa heeft hoge experient, efficiënt, werkte techniek en ontwerpteam met uitvoerig projectleiding en vormontwerpsysteem samen.

 

De vooruitgangs2d/3d software ondersteunt brede waaier van datumformaat.

 

Gunstige communicatie met klanten in Chinese, Engelse, Japanse, Duitse enz.

 

 

 

 

 

 

 

R & D

De Forwavorm heeft een techniekteam met inbegrip van 70 ingenieurs en technici.

Wij vestigen één speciaal team genoemd het „kosten en technologieteam“. De aangewezen projectleider kan al ontwerpproces coördineren. Het team bestaat uit de vertegenwoordigers van elke afdeling met inbegrip van ontwerpmeester, productieingenieur, QC ingenieur enz. Als volledige eenheid, zullen zij geen inspanning sparen om de beste dienst aan onze klanten aan te bieden.

Forwa heeft een sterk CAD/CAM technisch platform en een perfect de omschakelingssysteem van techniekgegevens dat ons toelaten om elastische keuzen te hebben om de dienst aan onze klanten aan te bieden. Onze klant het 2D of 3D formaat van DXF, van DWF, van GEZETEN PRT, van IGES of STE-trekkend aan biedt ons aan. Onze ontwerpingenieurs zullen de assemblagetekening van de vorm ontwerpen en zullen de technische regeling voorbereiden. Wij kunnen de ontwerptekening ook beëindigen door de steekproef af te tasten als het noodzakelijk is.

 

FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn 0      FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn 1      FORWA PRECISE PLASTIC MOULD CO.,LTD. fabriek productielijn 2