Partij van de de Verjaardagsviering van Forwa de 20ste

June 2, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Partij van de de Verjaardagsviering van Forwa de 20ste

De tijd vliegt, is Forwa gevestigd 20 jaar. Nochtans, is de afgelopen 20 jaar genoeg om de groei en de glorie van een onderneming en de totstandbrenging en de ontwikkeling van een team te getuigen. Op 28 Mei, 2022, komen wij bijeen om de 20ste partij van de verjaardagsviering te houden. Meer dan 170 werknemers en alle aandeelhouders van het bedrijf woonden de viering bij. Bij de openingsceremonie van de viering, leverde de algemene manager Kaixing Chen, één van de stichters van Forwa, de toespraak:

In de loop van de afgelopen 20 jaar, heeft Forwa zich van een klein team van 7 mensen aan een kleine en middelgrote fabriek met 170 mensen ontwikkeld; In de loop van de afgelopen 20 jaar, heeft Forwa zich van een verwerkingsfabriek van slechts 40 vierkante meters in een kleine en middelgrote onderneming van 10000 vierkante meters ontwikkeld; In de loop van de afgelopen 20 jaar, heeft Forwa zich van een „drie-plus-Één“ handel drijven-mengelingsonderneming ontwikkeld die slechts het Deltagebied van de Parelrivier aan een exportgerichte particuliere onderneming dient die globale bekende merkondernemingen kan dienen; In de loop van de afgelopen 20 jaar, heeft Forwa zich van kleine één enkele workshop van de deelverwerking in een onderneming op grote schaal met drie belangrijke ondernemingen van vorm, injectie het vormen en micro- toestelreductiemiddel ontwikkeld.

Langs de manier, hebben wij allerlei moeilijkheden en uitdagingen ondervonden, maar wij hebben hen door al hard werk van alle leden overwonnen. Tijdens de twee decennia, is Forwa samen met de arbeiders, de leveranciers en de klanten gegroeid. De verwezenlijkingen van Forwa komen uit de inspanningen van alle Forwa-leden die aan Forwa, van de steun, zorg en tolerantie van onze klanten, en van de steun van onze leveranciers hebben toegewijd.

De algemene Manager Chen hoopt dat alle werknemers kunnen blijven hard voor de toekomst van Forwa in verschillende posities werken. Wij zullen ook meer nieuwe mensen ermee instemmen om ons bij ons aan te sluiten en het gehele team uitstekender te maken. Wij zullen ook constant naar veranderingen, met inbegrip van organisatorische veranderingen, beheersveranderingen en gelijkheidsveranderingen streven, zodat Forwa gezonder kan gaan en meer ontwikkeling op lange termijn bereiken. Dientengevolge, kan de ontwikkeling van Forwa aan de eminente Forwa-leden grotendeels ten goede komen.laatste bedrijfsnieuws over Partij van de de Verjaardagsviering van Forwa de 20ste  0laatste bedrijfsnieuws over Partij van de de Verjaardagsviering van Forwa de 20ste  1laatste bedrijfsnieuws over Partij van de de Verjaardagsviering van Forwa de 20ste  2laatste bedrijfsnieuws over Partij van de de Verjaardagsviering van Forwa de 20ste  3