Forwa eminent personeel in Oktober

November 15, 2021

om werknemers beter te bevorderen mobiliseert het enthousiasme voor het werk, volledig het enthousiasme en het initiatief van werknemers, en correct de richting van de de carrièreontwikkeling van gidswerknemers. Forwa selecteert eminente werknemers elke maand om toekenning en erelof te geven. Het volgende beeld toont een groepsfoto van eminente werknemers in Oktober 2021:

laatste bedrijfsnieuws over Forwa eminent personeel in Oktober  0

 

Onder hen zijn de verwerkende groep de vormafdeling, de productiegroep de injectieafdeling, en de assemblagegroep de micro- motor van de transmissieafdeling…
om de vormlevertijd te ontmoeten, aarzelt de verwerkende afdeling omhoog te blijven de hele avond en geen overwerk te werken om de gebeëindigde vormproducten aan de tevredenheid van de klant te leveren; om de productiecapaciteit van de injectieafdeling te verbeteren, helpen de exploitanten actief andere collega's om de producten in te pakken terwijl het voltooien van hun eigen werk; De levertijd van de miniatuur planetarische toestelmotor is strak. op programma kunnen leveren, dringt al het werkoverwerk van het afdelingspersoneel bijna elke dag tot tien uur in de avond, en op het werk overwerk op Zaterdag en Zondag met de vooruitgang aan omhoog te houden. Zij bewogen het team met de geest van het klagen niet. Het is hun nauwgezette en bedrijvige geest die Kehua heeft gemaakt wat het vandaag is. Van vorm productie aan injectie het vormen productie, aan de ontwikkeling en de assemblage van miniatuur aangepaste motoren… Vooruitgang!
De uitstekende werknemers maken uitstekende teams, en de uitstekende teams maken de producten van uitstekende kwaliteit. Forwa zal absoluut beter en beter worden!