products

Automobielluchtafzet van de delen van de injectievorm met ABS materiaal in 2cavities-vorm

Basisinformatie
Plaats van herkomst: China
Merknaam: FORWA
Certificering: ISO9001:2008
Modelnummer: F16100
Min. bestelaantal: 1pcs
Prijs: 0.5 USD/PCS
Verpakking Details: karton
Levertijd: een week
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 100000pcs/month
Gedetailleerde informatie
Productnaam: plastic injectievorm grondstof: ABS
Holte: 1*2 Kern/Holtemateriaal: 1.2343/1.2311/SKD61, S136, P20, H13,738H…
Oppervlakte het eindigen: Het oppoetsen Agentsysteem: Koude agent
norm: Hasco Type: reeksvorm/productievorm
Hoog licht:

Douane Plastic Delen

,

Plastic vormdelen

,

de afzet van de de delenlucht van de injectievorm


Productomschrijving

 

Automobielluchtafzet van de Delen van de Injectievorm met ABS Materiaal in 2 holtenvorm

 

Specificaties:

 

Injectie het vormen

 

Ontwerprichtlijn

 

Injectie het vormen wordt gebruikt voor de productie van een grote verscheidenheid van delen, van kleine componenten zoals de dozen van de AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTENbatterij aan grote componenten zoals de panelen van het vrachtwagenlichaam. Zodra een component wordt ontworpen, wordt een vorm gemaakt en de precisie bewerkt machinaal om de eigenschappen van het gewenste deel te vormen. Injectie het vormen vindt plaats wanneer een thermoplastische of thermoset kunststof in een verwarmd vat wordt gevoed, gemengd en in de holte gedwongen van de metaalvorm waar het koelt en alvorens wordt verwijderd verhardt.

 

Het BEWERKEN

 

De vorm en de matrijs worden gebruikt onderling verwisselbaar om bewerken te beschrijven toegepast om plastic delen te veroorzaken. Zij worden typisch geconstrueerd van pre-verharde staal, van gehard staal, aluminium, en/of beryllium-koper legering. Van deze materialen, de vormen zijn van gehard staal het duurst te maken, maar bieden de gebruiker een lange levensduur aan, die de kosten per deel door het meer dan een grotere hoeveelheid uit te spreiden compenseert. Voor lage volumes of grote componenten, verstrekken de pre-verharde staalvormen een minder slijtvaste en minder dure optie.

De meest economische vormen worden geproduceerd uit aluminium. Wanneer ontworpen en gebouwd gebruikend CNC machines of Elektrolossing die processen machinaal bewerken, deze vormen tientallen duizenden aan honderdduizenden delen kunnen economisch veroorzaken. Merk op dat het berylliumkoper vaak op gebied van de vorm wordt gebruikt dat snelle hitteverwijdering of plaatsen vereist die de meeste geproduceerde scheerbeurthitte zien.

 

INJECTIE HET VORMEN

 

Het injectie het vormen proces gebruikt een korrelig die plastiek dat ernst van een vultrechter wordt gevoed is. Een screw-type duiker dwingt het materiaal in een verwarmde geroepen kamer, een vat, waar het wordt gesmolten. De duiker blijft vooruitgaan, duwend het polymeer door een pijp aan het eind van het vat dat tegen de vorm wordt gedrukt. Het plastiek gaat de vormholte door een poort en agentsysteem in. Nadat de holte wordt gevuld, wordt een holdingsdruk gehandhaafd om materiële inkrimping te compenseren aangezien het koelt. In dit zelfde keer, draait de schroef zodat daarna geschoten in een klaar positie wordt bewogen, en het vat trekt in aangezien daarna geschoten wordt verwarmd. Omdat de vorm koud wordt gehouden, spoedig hard maakt het plastiek nadat de vorm wordt gevuld. Zodra het deel binnen de vorm volledig koelt, opent de vorm, en het deel wordt uitgeworpen. De volgende injectie het vormen cyclus begint het ogenblik het vormsluiten en het polymeer wordt ingespoten in de vormholte.

 

INJECTIE HET VORMEN MATERIALEN

Materialenselectie: Vele types van thermoplastische materialen zijn beschikbaar. De selectie hangt van de specifieke toepassing af. De grafiek toont hieronder een aantal van de gemeenschappelijkste materialen die worden gebruikt.

 

 

Vandaag, aangezien wij onze auto's drijven, kunnen grote velen van ons, van dezelfde comfortniveaus genieten dat wij aan thuis en op het werk gebruikelijk zijn. Met de duw van een knoop of de dia van een hefboom, maken wij de naadloze overgang van het verwarmen aan het koelen en achter opnieuw zonder ooit benieuwd te zijn hoe deze verandering zich voordoet. Namelijk tenzij iets weggaat.

 

Dit is de afzet van de autolucht of luchtvenster. Wij bouwden deze vorm met 2 holten en de grondstof van plastic delen is ABS.

Forwa kan de dienst van ontwerp aan productie verlenen, die wij 24 injectiemachine van 30T aan 250T hebben.

Onthaal aan de vorm en de productieorder van de ordeinjectie.

Automobielluchtafzet van de delen van de injectievorm met ABS materiaal in 2cavities-vorm 0

 

 

 

Contactgegevens
anna

Telefoonnummer : +8613712608657